Matka maan sini-uneen

Runoilija e50ff5d690881ed3da68a5b1a957d293

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2006
Viimeksi paikalla: 8.3.2019 21:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas kotiin palaan yksinäin,
kun susi vienyt on sydäntäin.

Matkaan kohti rantaa päätös mielessäin,
nyt äiti meri minut ottaa aalloilain.

En ikävöi mä tätä maailmaa enää,
vaan hyvästit voin vihdoin jättää.

Vesi viileä on syksyinen,
kun sinne menen ja palelen.

Pian kylmä ja tunto katoaa,
kun päätös mielessäin korventaa.

Ajattelen mä äitiä ja isää,
meri minua sisäänsä vetää.

Enää ajatukset päällä maan vaeltaa,
tuska vihdoin hukkua saa.

On täällä niin pimeää,
en tänne sittenkään jää.

Vaan virtaus tuo ikuinen,
saa minusta yliotteen.

Tänne halunnut en jäädä sittenkään,
vaan enää ei päätös minun ollutkaan.

Hyvästi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot