Täydellinen elämä

Runoilija e50ff5d690881ed3da68a5b1a957d293

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2006
Viimeksi paikalla: 8.3.2019 21:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vuori aaltojen takana, korkea, kaukana
vuoren huipulla, kaikki on tarjolla.
Ajelehtii, hiljaa kuin lehti
vajoaa kohti unohdusta, maan kosketusta.

Saavuttamattomissa, kaikkien katseltavissa,
unelmissa, yhteisissä haaveissa.
Kaukana totuudesta, siksi niin kaunista.
Siksi niin surullista.

Kun hakee olematonta, saa vain monta
kokemusta onnetonta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"Kun hakee olematonta, saa vain monta kokemusta onnetonta." Näinhän se on.

"Kun hakee olematonta, saa vain monta kokemusta onnetonta." Näinhän se on.

 

Käyttäjän kaikki runot