Mieleni ikkuna

Runoilija e50ff5d690881ed3da68a5b1a957d293

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2006
Viimeksi paikalla: 8.3.2019 21:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pimeä kuu loistaa keskellä taloni kattoa.
On ulkona hellettä ja itken talvea.
Lunta ilmassa, kalsarit otsalla, taas tuijotan povea.

Paksu hirvi ilman sarvia, ojassa laskee sormia.
Kuolema taustalla itkee sodan uhreja.
Tiili punainen, ystävänään vain taloja.

Silmät loistavat iloa.
Taitaa olla asiaan osaa piipulla.
Kontiokin kirmaa suolla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot