hmph

Runoilija e50ff5d690881ed3da68a5b1a957d293

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2006
Viimeksi paikalla: 8.3.2019 21:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Masentuneisuus on nykyää muotii
Yhä useempi ampuu päähänsä luotii
Mikä tätä yhteiskuntaa vaivaa
ku pitää oma hautansa kaivaa
Miks pitää nyrkki toisia vastaa nostaa
Pienimmästäki asiasta kostaa
Miks kaikki ei vois toisiaan vaa rakastaa
Miks pitää toisia pakastaa..

Miks synkkyys maata kalvaa
Eiks kaikki vois vaa toisiaan rakastaa

Tää yhteiskunta vaa lisää stressii
Pitä aina vaa lisää kouluttautuu
Ja vihollisten piireihin soluttautuu
Miks ei vois vaa välist relaa
Ku ei ne idiootit tajuu et tätä vauhtii delaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aika hyvä :) realistinen...

maunio lopetutus runollasi, hieno tekele :D

heh totta, hyvin riimitelty kanta.
Ehkä jos kaikille olisi tilaa asua jossain maalla tai rannoilla niin ei oltaisi niin stressaantuneita idiootteja ^^

aika hyvä :) realistinen...

maunio lopetutus runollasi, hieno tekele :D

heh totta, hyvin riimitelty kanta.
Ehkä jos kaikille olisi tilaa asua jossain maalla tai rannoilla niin ei oltaisi niin stressaantuneita idiootteja ^^

 

Käyttäjän kaikki runot