Tuntuu kuin olisit kaukana
tuhansien kilometrien takana
Tuntuu kuin olisit tyhjä sisältä
keho ilman sielua
Minne menit
Älä jätä minua
Ota minut mukaan
Tai tule takaisin
Tuntuu että katseesi on etsivä
minne menit, ota minut mukaan
Tuntuu että lähdet pian pois
minne menet, älä jätä minua
Tule takaisin.Tule viereeni.
Ole kanssani.
Selite:
jaa-a. Mistähän tälläinenkin tullatupsahti..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi