kello 12.00

Runoilija Hayashi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kävelykadulla,
joka toiselle laatalle askel,
joka toiselle tyhjä katse.

Bussipysäkillä,
tälläkertaa viisi henkilöä,
mutta silti hiljaista.

Bussin saapuessa,
viimein myöhässä,
mutkissa ei jarrutuksia.

Ylämäessä,
asvaltoitu tie,
olisi liian kuuma avojaloille.

Kerrostalossa,
rappukäytävän valo vilkuu,
hissi on jumissa.

Rappusissa,
mustia jälkiä kengän pohjista,
valkoiset seinät.

Kotona,
raskas reissu takana,
varpaat ihan tulessa.

Selite: 
Tertokaahan virheistä, jos niitä löytyy :) Olin tosiaan kaupungilla ja sain ajatuksen tästä runosta ja nyt se on täällä....tadaa :DD
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska ja hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot