Sinulle

Runoilija Hayashi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hain katsettasi
istuin aina lähistölläsi
yritin hymyillä kasvoillesi

sinä katsoit muualle
et antanut hymyä minulle
puhuit vain muille

olisimpa kuullut mitä ajattelit
silloin kun istuit yksin ja katselit
pihalle. Toivoin että se olisin ollut minä
jota ajattelit.

saamatta vastakaikua
saamatta yhtäkään hymyä tai katsetta
päätin unohtaa.

mutta en vain pystynyt

muistelen sinua vieläkin.

Selite: 
Pienestä ja lyhyestä hyvä aloittaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Unohtaminen on vaikeeta. Kiva runo.

oi, ihana :)

 

Käyttäjän kaikki runot