Ylimääräisiä uutislähetyksiä,
tiedoituksia ihmiskunnalle,
tulevaisuudesta jota ei koskaan tule,
hiljaisuus, hämärä, yksinäisyys,
kaikki hämärtyy vähitellen
on autiota
ja vain pimeys.
Selite:
En saanut unta ja mieli oli vähän musta. :]
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi