Pelirjee

Runoilija Hayashi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki on niin kaunista
lumotussa pelirjeen metsässä
siellä kukkii luonto
siellä vallitsee lumottu rauha
pelgen virtaa
vapaana kuin pilvet taivaalla
ei pelirjeen maassa patoja tavata
eikä myöskään aitoja haparoita
luonto on vapaa
puut saavat kasvaa
pelirjee on vihreä
lumottu metsä.

Selite: 
Jotain vähän erillaisempaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

mä haluan pelirjee metsään. hyvä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot