Paratiisilintu

Runoilija BlackMark

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2007
Viimeksi paikalla: 8.5.2023 21:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Katselen sinua paratiisilintuna ikkunasta ja mietin, kenen puolesta nukut öitä.
Liikahtelet ja saat muut heräämään. Vaikeroit, hymähtelet, kuin rikkakasvi,
joka on oppinut kurkottamaan kohti punaista valoa.
Olet kasvanut jonkun laatikossa,
joka ei ole uskaltautunut näyttämään sinua päivänvalossa.
Kenen puolesta, minä ihmettelen, kun pääni kallistuessa.
Silmäni eivät räpäytä henkäystä ikkunaan. Vaiti, tarkkana.
Olet varjeltuna lasikuvussa, muiden nähtävillä, muilta saavuttamattomissa.
Lasken sinuun viimeiset sulkani, lupaan lämmittää poskesi punaan.
Heräät ja minä palaan paratiisiin huojumaan oksalleni,
pitämään meteliä ja järjestystä.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista runoilua
Kaunis mietin kommenttia, mutta sehän on yuo otsikko, hienoa laulua vaan ei turhanpäiväistä pauhua, tykkäsi.
Tässä on jännittäviä vivahteita... virkistäviä kielikuvia. Suojelusta ja lämpöä, pohdintaa. Pidin paljon :)
Kiitos paljon kommentista!
Todella kaunista kerrontaa. Tulee mieleen runon kertojan pyytetön rakkaus jotakin kohtaan, joka ei itse usko ansaitsevansa rakkautta, koska on aina tullut huonosti kohdelluksi. Kolahti kyllä tämä tekstisi :)
 

Käyttäjän kaikki runot