ikikukka

Runoilija BlackMark

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2007
Viimeksi paikalla: 8.5.2023 21:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet satuolento sammumassa tuolissasi
kieltämässä rakkauden olemassaolon
minulta ja itseltäsi
keltaisessa huoneessa

hän itkee peiton alla
selkä seinää vasten
levyn pyöriessä
pyörii huone
huimaa päätä
ajattelee aivoillansa

lintu lentää ikkunaan
todellisuus tappaa
tämän hetken
meidät kaikki

kuiskaa:
täytetään se mitättömyydellä
huonolla seksillä
hakataan tunnustus
kunnes tulee mustelmat

kukkalähetti tuo kaksi orvokkia
Lähettäjä: –

näin koko kevään tummia perhosia taivaalla.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Huima runo. Tarvitsi tulla kirjoitetuksi. Koskettava ja pysäyttävä, toivoisi että satuolento runon lopussa heräisi todellisuuteen ja löytäisi voimia.

Kiitos paljon kommentistasi! (kiitän myös niistä kahdesta toisesta kommentista)

Koin myös, että tämä runo, on yksi parhaimmista, joita olen itse kirjoittanut tai saanut jollain tapaa valmiiksi. ♥

 

Käyttäjän kaikki runot