-

Runoilija BlackMark

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2007
Viimeksi paikalla: 8.5.2023 21:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Iloita vieraasta, joka käy silloin kun minussa sataa vuoden edestä loskaa.
Kaataa kuppiini eläinperäistä vuotoa ja kahvia muistuttavaa öljyä.
En pysty lopettamaan ajatuksenjuoksua sinusta vaipumassa pimeyteen,
jonne tulen seuraamaan sinua, myöhemmin.
Vilkuilen kelloa menneisyyteni läpi ja luulen tulkitsevani viisarit tiettyyn asentoon.
Asunnossa ei tuoksu enää kivussa ja kiireessä vatkatut leivonnaiset.
Rauha on asettunut, palannut tänne, niin kuin ennen äitiäsi ja hänen siskojaan.
Kauaskantoiset odotukset. Minä saatan sinut alakertaan,
lyön pääni matkalla (huolimattomuudesta sakotetaan),
vuodan kiireellisesti.
Avustan loppuun asti, avaan, avaudun.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoja kielikuvia tässä useita. 
Hyvin jännittävä!
 

Käyttäjän kaikki runot