Äänetön hetki

Runoilija BlackMark

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2007
Viimeksi paikalla: 8.5.2023 21:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Löydän itseni hyräilemästä
viikkaan itseäni kaappiin
odotan eteisessä


hymyn kuopat ja uurteet
liukua lähelle, tuntea kasvot



hiljaisuus on armollinen
kun et jäänyt yöksi
vaikka olit jo jäämässä, jäänyt


sähköä latautuneena kehossa
iholla temmeltelyä, vastuutonta



Olit jo lähtenyt
sulkenut minut kaiken ulkopuolelle


huokaus - antaisin mitä vain
Selite: 
''Voit kirjoittaa minusta runon, kunhan se ei ole huono..''
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi mikä lataus runossasi! Saa hymyilemään :) hieno runosi :)
Pidin tästä, hienoa kielikuvaa!
 

Käyttäjän kaikki runot