-

Runoilija BlackMark

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2007
Viimeksi paikalla: 8.5.2023 21:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Pääsylippu eilisen unen syliin, vie kauas tämän hetken vaitonaisuudesta.
Ikkunasta ei näe omia kasvojaan kauemmaksi, vaikka sylkisi humalaa ja happoa.
tuulenkantaja, tuulenantaja, tulen, tuulee, anna kaikki minulle.

Olen ollut avoin ikkuna ja saranoiltaan roikkuva ovi.
Olen ollut tähdet ja piilolinssi.
Olen ollut marttyyri ja foliohattu.
Olen ollut vaikea ja halpa.
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot