-

Runoilija BlackMark

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2007
Viimeksi paikalla: 8.5.2023 21:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Älä luota ihmisiin, jotka vitsailevat rotanmyrkystä.
Älä katso ihmisiä, jotka nauravat silmät kiinni.
Älä kosketa ihmisiin, jotka peseytyvät päivittäin.
Älä usko ihmisiä, joiden puhe sammaltuu humaltuessa.
Älä halua ihmisiä, jotka ovat liian kauan suihkussa aamuisin.
Älä hymyile ihmisille, jotka eivät katso taivaalle.
Älä mieti ihmisiä, jotka kaatuvat portaissa.
Älä luota ihmisiin, jotka rakastelevat silmät auki.
Älä katso ihmisiä, jotka eivät katso takaisin.
Älä usko ihmisiä, joiden lauseet alkavat Ä-kirjaimella.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska ja samalla jäi mietityttämään oma lista..
 

Käyttäjän kaikki runot