Iltaa ilta

Runoilija BlackMark

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2007
Viimeksi paikalla: 8.5.2023 21:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syöpyneenä sanoista
pirstaleinen ”minä”
istuu tyhjänä
hiljaisella kalliolla

kaikki on tässä – koko elämä
totuus – hetki – hengitä se kaikki sisään

sammaleen kanssa vaiti
kuusen kanssa kilpaa huojuten
hyttyset humaltuvat seuranani

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana!
Luonnon ystävänä, ja hetkien suurena palvojana
koen runosi sykähdyttävän sisimpääni syvältä.
Oi.

Lämmin Kiitos.

Kiitos paljon kommentistasi! Ilo kuulla, jos olen onnistunut koskettamaan.
 

Käyttäjän kaikki runot