Kierrätettävä materiaali

Runoilija BlackMark

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2007
Viimeksi paikalla: 8.5.2023 21:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ajattele pimeys,
joka ei lopu koskaan.
oman ruumiin alun
tai lopun havainnollistamisen
mahdottomuus.
kyky kadottaa elämä
kaikkine muotoineen

varjottomat maisemat
lohduton yö,
syntymättömät aamut
odottavat kohduissa,
limapusseissa.

loputon kaipuu kohtuun,
kohtuullisuuteen
ohuempaan ihoon
auringon lähelle.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Huikea !
 

Käyttäjän kaikki runot