Sinut minä näen

Runoilija Efia

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 29.7.2006
Viimeksi paikalla: 26.7.2023 0:37

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.1.1993

Eletystä, tunnetusta, kuullusta ja havaitusta elämästä ammennettua.
Omasta ja muiden.




Elämä on kaunis

    eläminen ei aina kaunista

               eikä siitä sen enempää.



~Kirsi

 

Suuren taakan

 kantajalla

kovin kaunis mieli

Kerran niin taitavasti

pianon koskettimilla

tanssineet

  kädet

ovat kangistuneet

elämän solmuja ratkoessa

Taivaallinen lauluääni

    vaihtunut

uupuneisiin lauseisiin

 Joista jokainen

 huokuu suurta rakkautta

Ja yhä kaunis mieli

jatkaa kulkuaan

elämän melodiaa

seuraten

Selite: 
Kadonneita runoja takaisin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Harras tunnelma tässä.

Kaunista, sydämeen käyvää.
Koskettavaa, toivottavasti kadonneet runot löytyvät pikkuhiljaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot