Kirstu

Runoilija Efia

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 29.7.2006
Viimeksi paikalla: 26.7.2023 0:37

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.1.1993

Eletystä, tunnetusta, kuullusta ja havaitusta elämästä ammennettua.
Omasta ja muiden.




Elämä on kaunis

    eläminen ei aina kaunista

               eikä siitä sen enempää.



~Kirsi

 
Humalaisen hengitys 
se väljähtynyt olut
joka saa melkein oksentamaan
Hetkellinen hiljaisuus

Tietää pahaa

Taas kerran haluat että vannon
pitäväni salaisuuden

En tiedä enää monesko tämä on
Kuinka useilla tavoilla sinun ehjä arkesi
onkaan minun hallussani

En tahtoisi kuulla
tietää
tuntea

Mutta väliäkö minulla
olen vieläkin kasassa
Ja pysyn

Kunhan en aukaise suutani

Ja jos aukaisen
ainut mitä on turvallista sanoa

Minulle kuuluu hyvää
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Äärimmäisen kiehtovaa tekstiä. Sitä voi tulkita niin monellatapaa.. antaa liukua omaan tietoisuuteen ehkä löytää myös tilanteita jotka voisi kokea omakohtaisena. m
Meidän täytyy olla kiinnostuneita siitä, mitä läheiselle kuuluu <3
 

Käyttäjän kaikki runot