Juhannustaikoja

Runoilija Efia

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 29.7.2006
Viimeksi paikalla: 26.7.2023 0:37

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.1.1993

Eletystä, tunnetusta, kuullusta ja havaitusta elämästä ammennettua.
Omasta ja muiden.




Elämä on kaunis

    eläminen ei aina kaunista

               eikä siitä sen enempää.



~Kirsi

 
Tiukka tuijotus silmiin
ja yllättynyt hiljaisuus
kun hipsin kohti mökkiä

ilkosillani
hiprakassa


Juhannusta ilmassa
totesi naapurin mies


Herrasmies, minä pohdin, 
kun silmiin tuijottaa 


Ovella ollessani huikkaa
Terveesti punertavat 
ja hiekkaiset posket neidillä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Alkaa olla juhannus toivottavasti onnellisesti ohitse, Suomessa <3 
Tämä on hauska. Onnistuneesti tavoittaa jotakin olennaista keskikesän tunnelmasta, ja sanotaanko nimenomaan suomalaisesta sellaisesta. Vain täällä ja vain nyt.
 

Käyttäjän kaikki runot