Kaikella mitä minussa on

Runoilija Efia

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 29.7.2006
Viimeksi paikalla: 26.7.2023 0:37

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.1.1993

Eletystä, tunnetusta, kuullusta ja havaitusta elämästä ammennettua.
Omasta ja muiden.




Elämä on kaunis

    eläminen ei aina kaunista

               eikä siitä sen enempää.



~Kirsi

 
Tahtoisin vielä tuhannesti
ja taas tuhannesti
astua ovesta sisään
kotoisaan mummolaan
 
Pitää kiinni kädestä
sanoa, minä rakastan
Halata pitkään
Nähdä naururypyt kasvoilla
 
Kuulla ilon äänessäsi
Sanoa, minä rakastan
yhä uudelleen ja uudelleen
Muistathan aina, 
minä rakastan
Selite: 
08.09.1945 - 01.06.2020
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis on kaipauksesi kyynel
 

Käyttäjän kaikki runot