15/01/17

Runoilija Efia

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 29.7.2006
Viimeksi paikalla: 26.7.2023 0:37

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.1.1993

Eletystä, tunnetusta, kuullusta ja havaitusta elämästä ammennettua.
Omasta ja muiden.




Elämä on kaunis

    eläminen ei aina kaunista

               eikä siitä sen enempää.



~Kirsi

 

Jäätyneen meren äärellä
hymyilin niin että sieluuni sattui

Ei kiirettä
pelkoa
kaupungin huminaa

Oli pakkanen
aurinko 
tunnottomat sormet

Muistikuva siitä
mitä on rakastaa hetkeä

Ja pienen pienen tovin verran
hengitin taas vapaasti

 

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot