14/02/18

Runoilija Efia

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 29.7.2006
Viimeksi paikalla: 26.7.2023 0:37

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.1.1993

Eletystä, tunnetusta, kuullusta ja havaitusta elämästä ammennettua.
Omasta ja muiden.




Elämä on kaunis

    eläminen ei aina kaunista

               eikä siitä sen enempää.



~Kirsi

 
Baarimikko hei
mikä saatana maksaa
Täytä tuoppi jo!

 
Kaada toinenkin
sitä miestä vahvempaa 
Oi taio kaiho pois. 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot