Saasta

Runoilija Efia

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 29.7.2006
Viimeksi paikalla: 26.7.2023 0:37

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.1.1993

Eletystä, tunnetusta, kuullusta ja havaitusta elämästä ammennettua.
Omasta ja muiden.




Elämä on kaunis

    eläminen ei aina kaunista

               eikä siitä sen enempää.



~Kirsi

 
Sinä koskit, vaikka et olisi saanut
nojasit päätäsi valkoiseen oveen

Toisella puolen pelokkaat kasvot
värisevä hengitys ja hämmennys

Odottavan aika on pitkä
kuunnella lattian narinaa

Yöllä taas palaavat askeleet
jähmettivät urheimmankin

Sinä itkit ja pyysit anteeksi
nimeen ja vereen tietenkin

Sinä koskit ja vahvana lohdutit
oma menneisyytesikö oikeutus
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno on runosi ja nautin siitä.
Koskettava, hieno runo
Puhutteleva. Herättää paljon ajatuksia.
Kolahti. Hieno.
 

Käyttäjän kaikki runot