Väsynyt

Runoilija Pikku suklaa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei ole mitään hyötyä siitä jos luet runojani ja jätät kertomatta mielipiteesi.
 

Minä olen väsynyt.
Niin väsynyt etten näe.
Ja liian kokenut olen.
Liian paljon nähnyt.
Liikaa oppinut.
Siihen olen väsynyt.
Eteen enää osaa yllättyä.
Minua et osaa yllättää.
Aavistan kaiken, tiedän kaiken.

Minä olen väsynyt.
Kuka tuudittaisi minut unohduksen uneen?
Ikuiseen,
josta en heräisi
vaan unohtaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot