Et ollutkaan siellä

Runoilija Pikku suklaa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei ole mitään hyötyä siitä jos luet runojani ja jätät kertomatta mielipiteesi.
 

Toivoin, että olisit ollut siellä.
Olisin niin kovasti halunnut.
Rakastin sinua, vaikka sinua ei ollutkaan.
Olisit ollut osa minua.
Ja sinun menetystäsi
olen itkenyt niin paljon,
vaikka ei ollut edes menetettävää.
Ja siksi se tuntuu väärältä.
Mutta minä menetin sinut, rakkaani.
Kyyneleet eivät riitä kertomaan,
kuinka paljon kaipaan sinua, pikkuinen.

Selite: 
Lapsi jota ei ollutkaan...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot