Vihaan sinua

Runoilija Pikku suklaa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei ole mitään hyötyä siitä jos luet runojani ja jätät kertomatta mielipiteesi.
 

Vihaan sinua enemmän kuin ketään muuta.
Vihaan koska satutat minulle rakkainta.
Sinun takiasi hän kärsii
ja sinä nautit siitä.
Kenenkään kuolemaa en toivo niinkuin sinun.
Ilman sinua maailma olisi lähes paratiisi.
Yritätkö todella aiheuttaa vahinkoa toiselle?
En anna sitä sinulle ikinä anteeksi.
Satutat lähelläsi kaikkia ja eniten rakkaintani.

Henkisen väkivallan mestari ei häikäile käyttää taitoaan.

Ihmispaholainen, kiduttaja, hyväksikäyttäjä.
ja sinunko kanssasi pitäisi pitää yhtä?

Selite: 
Mulla on ihana anoppi.
Kategoria: 
 

Kommentit

joskus joutuu olemaan tekemisissä paskiaisten kanssa vaikka ei haluaisi =/ diggasin =)

 

Käyttäjän kaikki runot