Hiljaa

Runoilija Pikku suklaa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei ole mitään hyötyä siitä jos luet runojani ja jätät kertomatta mielipiteesi.
 

Hiljaa.
Kaikki on hiljaa.
Sydämessäni kaikki on hiljaa.
Sielu on tyhjä ja autio.
Edes kuiskausta ei kuulu.
Ei ääntäkään.

Huudan, mutta ääntäkään ei tule.
Vain helvetti kutsuu.
Se huutaa hiljaisuutta.
Se äänettömyys hukuttaa kaiken.
Sisälläni kaikki hiljenee.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä vaan on niin ihana. koskettava tai jotain, en osaa selittää!

 

Käyttäjän kaikki runot