Sä oikee

Runoilija Pikku suklaa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei ole mitään hyötyä siitä jos luet runojani ja jätät kertomatta mielipiteesi.
 

Musta tuntuu et sä oot SE.
Et viimeinki olisin löytänyt sen mitä oon etsiny.
Niin samanlainen ja sopivasti erilainen.
Musta tuntuu et oot se oikee,
mitä erehdyin joskus vain saduksi luulemaan.
Välillä pelkään et oot vain kuvitelmaa,
harhaa joka pois katoaa.
Mutta sitte kun kuulen sun äänesi
en voisi olla enää varmempi mistään.
Tahdon olla sun vaikka eliniän
sillä tunnen että voisit olla "se oikea".

Selite: 
HD<3 sua vaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot