Pelko tekee elämästä turhaa

Runoilija Pikku suklaa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei ole mitään hyötyä siitä jos luet runojani ja jätät kertomatta mielipiteesi.
 

Älä pelkää.
Pelko tekee elämästä turhaa.
Se lamauttaa ja kauhistaa
ja paikoilleen naulaa.
Ei pysty tekemään mitään.
Ei edes puhumaan tai kuiskaamaan
koska niin kovin paljon pelottaa.
Mieltä painaa kysymys,
muttei sitäkään uskalla kysyä
koska vastaus pelottaa.

Älä pelkää.
Se on turhaa.
Älä ajattele.
Se luo pelkoa.
Pelko on paha.

Pelko tekee elämästä turhaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot