Sun pään sisällä

Runoilija Pikku suklaa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei ole mitään hyötyä siitä jos luet runojani ja jätät kertomatta mielipiteesi.
 

Mä oon sun mielessä.
Olen sun pään sisällä.
Vaikka et huomaakkaan
mä vahdin sun ajatuksia.
Pistän sun suuhun sanoja.
Laitan sut nöyrtymään kaikkien edessä.
Anteeksi pyytämään,
katumuksen näyttämään.
Vaikka ethän sä kadu.
Et kadu mitään kun et osaa.
Näytellä sä osaat niin helvetin hyvin.
Sen voisin uskoa todeksi ellen tietäis.

Mä oon sun pään sisällä
ja vaikutan sun uniin.
Ja sä voit nukkua niin helvetin hyvin.

Selite: 
Päähän jäi pyörimään lause "ja voit nukkua niin helvetin hyvin." Se innoitti tähän ja myös Hyvää yötä- runoon.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot