Hyvää yötä

Runoilija Pikku suklaa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei ole mitään hyötyä siitä jos luet runojani ja jätät kertomatta mielipiteesi.
 

"Hyvää yötä", sanot.
"Kauniita unia."
Vaikka olisit sanonut pahasti.
vaikka olisit suututtanut, satuttanut.
Joka ilta samat lauseet.
"Mitä ne enää merkitsevät?" mietin.
Tuskin mitään.
Mutta valheellisesti turvaudun niihin.
vaikka tiedän ne valheiksi,
uskon ne kun haluan.

Hyvää yötä, kauniita unia.
Ja nuku niin helvetin hyvin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot