tänään , huomenna

Runoilija öö60

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

50-kymppinen menevä,tuleva,oleva kuva-ja sanataiteen sekä musiikin ystävä.
 



Ovatko muinaisten intiaanien tarinat
todempia kuin raamarun luomiskertomus
kuinka voin muuta kuin ihailla
uusien tähtisumujen värejä
missä kasvavat kaikki tiedemiehet jotka
valmistavat syöpälääkettä avaruudessa
ja rakentavat fuusireaktoria
onko poliittinen päätöksenteko
ajastaan jäljessä vai edellä
vai erillään
miten yksi alppiruusu voi olla jollekin todempi
kuin kaatopaikka sadalletuhannelle
onko paratiisi enää vain saduissa ja elokuvissa
kun astun ulos ovesta
muutunko eri ihmiseksi
vai olenko vain ihminen
jolla on takki päällä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa pohdintaa.
Jokaisella oma totuus, onko intiaanien vai Raamatun, sen päättää yksilö itse.
Tuo laajempi pohtimisesi on mielenkiintoista,
poliitikot niin...
Joskus tuntuu, että tavallinen ihminen maalaisjärjellään näkee selvemmin kuin he Arkadianmäellä.
Kun astuu ulos ovestaan, muiden joukkoon kyllä hieman muuttuu. En tarkoita radikaalisti, mutta kyllä se vaikuttaa ihmisen käytökseen, tapaan olla.

Mikä on kenellekin se totuus, itse kullakin varmaan omansa.
Mutta tänään HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ! : )

 

Käyttäjän kaikki runot