To day

Runoilija öö60

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

50-kymppinen menevä,tuleva,oleva kuva-ja sanataiteen sekä musiikin ystävä.
 



Pienet lentokoneet jotka käynnistivät moottorinsa kun
rock´n´roll jyrähti soimaan ovat palanneet
niiden pikku-ukot odottavat tankkausta
olohuoneen matolla ja levysoittimen neula on vain millin päästä sadan watin selityksestä sille miksi meistä tuli tällaisia
kun synnyimme suihkun lisäksi oli keksitty jo suihkukone
ja kuussa käytiin
purukumi ja vaihdepyörä olivat elämän suola
jääkiekkomaila oli ennen kitaraa
ja samalla taivaalla lentävät nyt
tetokonepelit ja oikeat lentokoneet
olen aina pitänyt suurista risteyksistä
lentoasemista ja pitkästä villakangastakista
Stravinskin jälkeen sävelletystä musiikista
ja paprikasta
No nyt pitäisi luoda jotain uutta
jossa olisi ripaus jotain vanhaa
ja saada se maistumaan mukavasti turvalliselta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin paljon runostasi, siinä oli hienoa tajunnanvirtamaista tunnelmaa

 

Käyttäjän kaikki runot