maalaishuumoria

Runoilija öö60

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

50-kymppinen menevä,tuleva,oleva kuva-ja sanataiteen sekä musiikin ystävä.
 



Kumarakävelijät laskevat pähkinöitä
ja keräävät joulukoristeet
kuusenoksista juhannukseksi pois

valkohattuiset lepertelijät
saavat piiskaa piispoilta
ja isot perhoset lentävät kuin leijat
huoltoaseman katolla

miten napoleonin sodat viihtyvät nahkakantisten kirjojen välissä CD-levyinä
ja mitä niistä tuumii vanha nalle

onko muodottomuus
uusi kongnitiivisen elastisuuden muoto
vai onko joku uskaltanut lainata jotain todella vanhaa

voi kuinka villasormikkaani ovatkaan lämpimät
ja voi sitä kesää joka on vieläkin lämpimämpi
ketä saan koskettaa kesällä
vai kosketanko niin ettei sitä tarvitse mainita

kirveshippasilla
hipasuista ei olla
maalaisillakin on huumorinsa
kaupunkilainen ei aina ymmärrä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanan hassu runo (: maalaishuumori on kyllä ihan oma lajinsa.. ihan hyvä sellanen kylläki.

 

Käyttäjän kaikki runot