kesän jälkeen

Runoilija öö60

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

50-kymppinen menevä,tuleva,oleva kuva-ja sanataiteen sekä musiikin ystävä.
 



istuimme kivisillä penkeillä
japanilaisen puutarhan varjossa
ja joimme kuplivaa viiniä
muistimme nuoruuttamme
jaoimme sen kokemukset
rakastimme ne muistiimme
sinä kesänä nauroimme kukkien julkealle
raukeudelle kuuman kesän jälkeen
soliseva puro ja aurinko taivaalta nauroivat
kanssamme enkä muistanut hautajaisia
jokaöinen itkuni oli samanlaista kuin
emostaan erotetun koiranpennun
vain tapaamisesi pitkän eron jälkeen
piti minut elämässä kiinni
tulin niin kaukaa
ja sukelsin niin syvälle nykyisyyteen
että nyt tiedän
etten olisi voinut sitä toisinkaan tehdä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joillakin ihmisillä on eheyttävä vaikutus.

Joillakin ihmisillä on eheyttävä vaikutus.

 

Käyttäjän kaikki runot