kaipaus

Runoilija öö60

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

50-kymppinen menevä,tuleva,oleva kuva-ja sanataiteen sekä musiikin ystävä.
 



sun tähtesi sammuu, en sitä nää
siks loisteessa valoin vain kyyneleet nää
sen väreistä hurmaannuin, loisteeseen jäin
ja uskalsin sukeltaa tähteä päin
mut rakkaus ikuinen sai luonnon lain
ja kirkkainkin tähti on sammuva ain
vaan yhtä en tiennyt ma lapsonen maan
et loisteesta tähtein vain kylmyyden saa
Vaik öisin viel katselen tarhoihis sun
en valoa nää mä rakastetun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surua,kaipuuta,rakkauttakin.Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot