rakkaus

Runoilija öö60

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

50-kymppinen menevä,tuleva,oleva kuva-ja sanataiteen sekä musiikin ystävä.
 

>
>


on leikkiä rakkauden lento pääskyjen sinessä taivaan
voi rakkaus auttaa meitä moneen vaivaan
vaan kenen sydämeen tekee rakkaus pesän, jälkeen kesän?
ei sitä kerro syksyn tuuli, ei talven tuisku
eivät punaiset huulet, eikä poskelle muisku
sen kertovat pitkät sateiset illat
harmaat sumuiset sillat
laivojen torvien äänet
aava rannaton meri
suonissa iäti virtaava veri

Selite: 
ei yksi pääsky kesää tee...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot