matkan alku

Runoilija öö60

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

50-kymppinen menevä,tuleva,oleva kuva-ja sanataiteen sekä musiikin ystävä.
 



Kaikkien viikkorahojen tultua käytetyksi
kuvien katsotuiksi
varmistin, että olen oikealla tiellä
sitten löysin taas uuden otteen elämään
uuden tavan katsella kuvia
uuden tavan syödä
ja halun mennä ranskankielen kurssille
kuinka haluaisinkaan käydä siellä
mutta rakkauteni hautuu tenniskentällä
pyyhkii hikeä niskastaan
peilaa vaikutusvoimaansa
minä paranen sitä mukaa
kun jaksan ajatella
vanhoista haavoista
joita vanhat aallot huuhtoivat
suola se vain kirveli, en huomannut
kevät
ja aurinko jaksaa taas saattaa minut juna-asemalle
laukku, johon mahtuu onnistumisen välineet
matkanteko ei ole enää pääasia
vaan kokemus
sinne ja takaisin
välähdys ja yksi kuva lisää
niin tehdään taidetta.

Selite: 
on taas kevät...
Kategoria: 
 

Kommentit

Merci
runosi luomasta mielikuvasta.

 

Käyttäjän kaikki runot