vanhat kuvat

Runoilija öö60

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

50-kymppinen menevä,tuleva,oleva kuva-ja sanataiteen sekä musiikin ystävä.
 



Sun prismanväreissä välkehtivät aurinkolasisi
katsoivat minua taas kerran niinkuin olisit tullut jonkun käskystä sanomaan totuuden siihen hiljaiseen ajankohtaan, jonne ei kukaan ollut vielä mahtunut
tuijotuksesi toi värit siihen mustavalkoiseen maailmaan
jossa ei ollut ääntäkään
se kuului menneisyyteen
siihen mitä oli kiva katsella rauhassa
kuvina ajoilta jolloin ei ollut kiire
kuvina ajoilta jolloin kaikki onnistui lopulta
tavalla tai toisella
halvat pokat saivat menneisyden näyttämään huoltoasemalta
ja lainatuilta olemuksilta
jostain halvasta elokuvasta
jota et jaksa katsoa vaikka syöt popkorneja
olet kaunis vain kuvissa
kohtaamisesi ihmisten kanssa
vaatii aina vain enemmän voimia
siitä tietää että aika on kääntynyt kohdallasi kulkemaan taaksepäin
ne joita kuvissa oli kulkivat eteenpäin
ja jättivät sinulle muiston
jotta sinä voisit ottaa heistä mallia
mutta otitkin velkaa tulevaisuutta vastaan
ja odotat että sen joku maksaa
onhan sen joku antanutkin
Kuvilla ei ole sinulle merkitystä eikä raamattukaan
anna vastauksia
kirjaimet päivän lehdestä sattuvat silmiin
radioääni tuntuu nauravan
ja television ihmisillä on parempaa tekemistä kuin sinulla
edes Humrey Bogard ei ole luotettava
Missä on nappula jota olisi pitänyt painaa
jo aikaa sitten
miksei edes idästä näy valoa
onko elämä vain kehittämätön filmi
ja minne liukenee sen vaivalla tehty sisältö

Selite: 
niin lähellä alkua
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot