IKUINEN HETKI?

Runoilija Piikkiruusu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i tried so hard, to not walk away, when things dont go my way.
 

>
> " Tahdon kiinni pitää vielä,
> kunnes aamu aukeaa.
>
> Tahdo en otettani irroittaa,
> ei vielä.
>
> Tahdon katsoa sua silmiin pienen hetken,
> tahdon rakastaa,
> nauraa,
> itkeä,
> olla niinkuin silloin ennen.
>
> En tahdo irti päästää.
>
> Mutta....
>
> Niin Sinä menit, Sinä suljit silmäsi.
>
> En pysty ymmärtämään,
> kaipuu vallan riistää.. "

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot