Sinne, tänne, tuonne

Runoilija Piikkiruusu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i tried so hard, to not walk away, when things dont go my way.
 

Mä pyrin taas jatkaa, tätä onnetonta matkaa. Mä kaipaan et sä kuulut mun askeliin,
onnettomiin,
väsyneisiin.
Mä kuljen täältä taas tuonne ja tänne,
pimeisiin,
huolettomiin,
ihmisiin.
Mä onnea tähän hetkeen kaipaan,
uskothan?
Ja taas matkaan......tulethan mukaan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on jotakin, pidän otsikosta.

 

Käyttäjän kaikki runot