Hiljaa

Runoilija Piikkiruusu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i tried so hard, to not walk away, when things dont go my way.
 

Aja mut rakkauden keskipisteeseen, ollaan ihan hiljaa
Eihän me erehdytä virheisiin, ja jos erehdytään, tehdään se salaa

Tää tarina ei koskaan muutu, tää vain kaunista jatkoa saa
Mun elämästä ei mitään puutu, kun sua saan rakastaa

Hiekka polttaa alla varpaitten, ku me mennään kevyin askelin, mä oon niin onnellinen
Kesäyön kolea henkäisy puhdistaa mun sielun,oo mun
Ja vierelläni pysy, kaiken jaa
Älä mitään kysy, ollaan ihan hiljaa

Aamu saapuu yhtä kauniina kun aina ennekin, jatketaan näin
Kevyin askelin
Kiitos
Olen aivan liian onnellinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot