Lenny

Runoilija Piikkiruusu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i tried so hard, to not walk away, when things dont go my way.
 

Mä kirjotan kirjekuoreen "Lenny"
pistän mustia kissoja vasempaan alanurkkaan, ettet varmaa erehdy.
Sulle se kirje on, mut mikset jo avaa, ootko onneton?
Mä ainaki oon ku rakastan sua salaa

Mennään vielä Hollywoodiin, sanoit, ennenku ajauduit sun syviin huokauksiin. Pulloon ongelmat hukutat, vieläkö mua halajat?

Puhelin soi. "sori mä meen nyt"
Älä Lenni mee, sä oot mun enkeli, älä Lenni jätä mua, oot mun valoni.
Mut sä huusit unissas " Mä meinaan tukehtua "

Mut sä se siinä oot, vaipunu syvälle oot, sä et koskaan lukenu tätä, et ymmärrä mun ikävää.

"Mä rakastan voikukkia"

Voikukat haudallasi loistaa,
tää kesäkuun kolmas paistaa
Mä sulle mustan tangon tanssin,
samalla raapustan vasempaan alanurkkaan

"You past away my beautiful Lenny"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot