Janin muistolle ;

Runoilija Piikkiruusu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i tried so hard, to not walk away, when things dont go my way.
 

Vaikka olet jo kaukana siellä,
kuulen sun sulonaurusi kaukaa.
Tähtien nauhaan kietoutuneena,
kaunis hymysi ei jätä mun rauhaan.
Vaikka olet jo kaukana poissa,
loistat mielessäni muistoissa noissa.
Pilven reunaan pysähtyneenä,
pyydät meitä jatkamaan katuja näitä.
Vaikka et olekaan täällä,
kuulut aina näihin askeliin
vielä toivottomiin
onnettomiin
raskaisiin.
Kunnes kipu helpottaa, ja jäljelle jää vain kaunis kaipuu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot