Yölaulajat

Runoilija aallottaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2006
Viimeksi paikalla: 10.6.2021 21:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.10.1982

Suosittelen:
 
Hetken aikaa me näemme toisemme
kuin toisensa hukanneet
 
Lupiinien katseessa
yölaulajat aloittavat hieman ennen keskiyötä
 

Harsoinen sumu sanoo tahdon:
me astumme sen sisään
 

Elämän tanssissa
yölaulajien ballabile ja burletta vaihtavat vuoroaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista luettavaa tähän marraskuun pimeään. 
Kauniisti tanssii runosi, herkin kielikuvin piirretty, pidin.
Onpas tiivistunnelmainen runo! Tulee elävästi mieleen lupiinipellot täällä maalla ja voin oikein nähdä tämän parin astumassa sen sumun sisään. Mielenkiintoisesti kirjoitettu runo. Pidän! 
 

Käyttäjän kaikki runot