täysi

Runoilija aallottaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2006
Viimeksi paikalla: 10.6.2021 21:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.10.1982

Suosittelen:
 
täyden auringon kesän keltainen
miljoonia auringonkukkia
ulkona nupustaan
 
kohti iltaa
supuistaan kohoavat
 
yön saapuessa
sumu ottaa valtaansa keltaisen
 
sen takaa sisältä
valo kajastaa
kauriin silmäparista
tähdet.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno tunnelma.
Upeaa kerrontaa, kesää kohti keikutellen mennään.
 

Käyttäjän kaikki runot