Hymy

Runoilija aallottaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2006
Viimeksi paikalla: 10.6.2021 21:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.10.1982

Suosittelen:
 
Minä kirjoitan syksyn kyyneleitä yksin,
yksin tämän puistoni penkillä
 
Kuin maailmasta haihtuvasta kirjoittaisin,
sellaisesta jonka ovet jo kiinni olisivat
ihmiset poissa
 
Yksin, kunnes pisaroista noista,
jotka ohikulkijoista
yksi välähtää päivääni sen säteinä,
hänen hymynään ylväänä
 
Sanani eivät ropise paperilleni kuten pisarat, jotka pyyhkivät ainoatkin pois:
 
...sadevarjon alta paistoi aurinko.

Vaan ei enää
kun villatakkinen nainen
katoaa kaupungin viimaan,
joka kuin taulut vuosisadoissa
rapistuu sumuiseksi ja niiden tuoksuksi

Mona lisa restauroituu mieleeni
kasvonpiirteistä,
joilla ihmiset kohtaavat katseissaan
liian kaukana toisistaan

Kaikkea tässä maailmassa
ei ole mahdollista saavuttaa

tänään ei edes osaa siitä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Välillä on hyviä ja välillä huonoja hetkiä. Kaikki yhtä arvokkaita.
Tyylikäs runo
Olipas hyvä! Mielenkiintoisia aiheita osioissa..
Tuli mieleeni, että tämä runo etenee kuin musta joki, luin uudelleen pariinkin kertaan ja tykkäsin vähän rosoisesta tunteesta, joka se herätti. 
 

Käyttäjän kaikki runot