Marraskuussa

Runoilija aallottaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2006
Viimeksi paikalla: 10.6.2021 21:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.10.1982

Suosittelen:
 
Kauneutta on niin monenlaista,
mutta he joille marraskuu on pimeä ja kolea ja tukehtunut unohtavat:
 
Marraskuu on myös kuin tämä päivä,
aurinko paistaa matalalta sisätiloihin
ja valo seinillä on kirkkaampi kuin muulloin,
pakkaslumihiutaleet leijailevat auringon säteissä,
pihlajanoksat halkaisevat paloiksi kauniina punertavan taivaanrannan
 
Lintujen tanssi lintulaudalla,
riemu annetuista siemenistä
 
Ja tämä viileys,
joka luo kaiken ylle arvokkuuden
kuten villasukkien lämpö jaloissa
ja sauna, jota jo iltapäivällä odottaa
 
Tämä on muistiinpano:
On niin helppo unohtaa se toivo,
joka myös pimeimmässä vuodenajassa on,
lannistua kun kesä painuu syksyksi
ja unohtaa kauneus,
joka on meille annettu jokaiseen päivään
kun sen vain uskaltaa nähdä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Talvella on vähintäänkin yhtä hyvä olla kuin kesällä. 
Niin totta.
Niin totta.
Viisaita sanoja runossasi
 

Käyttäjän kaikki runot