Ainoa sydän

Runoilija aallottaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2006
Viimeksi paikalla: 10.6.2021 21:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.10.1982

Suosittelen:
 
Syke ei kiihdy,
mutta meidän kuvamme
edessä olevassa peilissä
kuin unohdetussa muistossa

Unessa olemme nelikätisiä hirviöitä
toisissamme kiinni,
mutta hiljaa

Vaikka kuinka raivoat menneestä
Koitat nostaa jotain pintaan
En ole siellä enää
En täällä

Pelottavinta on hiljainen liikkuva tukahdutettu sydän
Ainoa sydän
kun ei ketään muuta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa runoilua. Sydäntä ei saa tukahduttaa millään tavalla.
 

Käyttäjän kaikki runot